Tanirodai gyakorlati foglalkozás

Mivel könyveléssel és számvitel korrepetálással is foglalkozom, ezért úgy gondoltam, hogy a két tevékenységet érdemes lenne összekapcsolni egymással.

A számvitelt a gépi könyvelésen keresztül  még jobban megérthetik az érdeklődők,mivel egy  vállalkozás teljes adóévi gazdasági tevékenységével kapcsolatos eseményeket ismerhetik meg és könyvelhetik le  a foglalkozás során.

A RLB-60 Bt ügyviteli szoftverei segítségével a kettős könyvvitel, pénztárkönyv és naplófőkönyv programjait alkalmazva a könyvelés lépései gyakorolhatók.

A gyakorlat során a vállalkozásoknál előforduló bizonylatokat, számlákat, nyugtákat, pénztárbizonylatokat, bankszámlakivonatokat, stb, használunk. A nyitástól a zárásig követhetik végig az eseményeket és végül  a mérleg és eredmény kimutatás összeállítására is sor fog kerülni.

A gyakorlati foglalkozást ajánlom a bérügyintézőknek is, hiszen szintén az RLB bérügyviteli szoftverét alkalmazva a bérszámfejtést, alkalmazotti bejelentéseket, adatszolgáltatásokat, bevallások készítését is gyakorolni tudják a hatályos törvényi időállapotnak megfelelően.

Úgy gondolom, hogy azoknak lehet hasznos ez a tanoda, akik elméleti tudással rendelkeznek ugyan, de gyakorlatot még nem szereztek a könyvelés, bérszámfejtés területén. A vizsgát sikeresen teljesítették ugyan, de nem rendelkeznek elég önbizalommal ahhoz, hogy egy könyvelői vagy bérszámfejtői állást megpályázzanak. Egy irodai körülmények között  szerzett gyakorlati tapasztalat viszont nagy segítség lehet a szükséges hozzáértés, alkalmasság, képesség megszerzésében.

A gyakorlati foglalkozások  egyénileg  vannak megtartva. Kérésre csoportos foglalkozásokat is tartok.

A foglalkozás részvételi díja: 20.000.-ft/alkalom (4-5 óra)

A részletes tematikáról bővebb információt az info@konyvelotanoda.hu oldalon kérhet.