Tanácsadás, tájékoztatás

Induló vállalkozások számára nyújtok tájékoztatást a vállalkozás alapítással, működéssel kapcsolatban felmerülő sok kérdés megválaszolásában.

Egyre több ember szeretne vállalkozást indítani, van egy jó ötlete, van egy üzlethelysége, van széles ismeretségi köre, kapcsolatrendszere, esetleg még a szükséges kezdeti tőkével is rendelkezik de nem tudja,hogyan is kezdjen bele.

Egy jó üzleti terv elkészítése során fontos a bevételek és költségek megtervezése. Ehhez azonban egyből felmerülnek a kérdések, hogy milyen tevékenységi formában, milyen adózási módban érdemes belekezdeni. Milyen költségek fogják terhelni a vállalkozást?

tanácsadás

Lényeges kérdés hogy egyedül vagy társas vállalkozásban, alkalmazottak vagy más egyéb jogviszonyban állók segítségével végezzük tevékenységünket. Milyen munkabér fizetési kötelezettségek, közterhek kapcsolódnak az egyes foglalkoztatási formákhoz, illetve milyen kedvezményeket vehetünk igénybe ezekhez kapcsolódóan? Kell e végzettség, engedély az általunk végezni kívánt tevékenységhez? A tevékenységi körünk miatt milyen bejelentkezési, adatszolgáltatási, bevallási kötelezettségünk keletkezik a különböző szervekkel, hatóságokkal szemben?

A kérdések száma végtelen egy vállalkozással kapcsolatban, mely nem csak a kezdetekben, hanem a működés során is felmerülhet. Ezeknek megválaszolásában mérlegképes könyvelőként, adótanácsadóként  megbízható, optimális tájékoztatást nyújtok. Kalkulációs, összehasonlító táblák használatával közösen megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb megoldást.

Az ügyfélkapuval rendelkező vállalkozni szándékozó leendő ügyfeleim számára az egyéni vállalkozásukat azonnal létre tudjuk hozni,melyért külön díj nem kerül felszámításra.

A tanácsadás, tájékoztatás díja   : 30.000.-ft (AAM)

Mivel a gyakorlati tapasztalataim azt mutatják, hogy igény van  online tanácsadásra is ezért lehetőséget biztosítok arra, hogy emailen keresztül, vagy a könyvelőtanoda facebook oldalán privát üzenetben tegye fel kérdését vállalkozás indítással kapcsolatosan, vagy esetleg már működő vállalkozások esetén az Önt foglalkoztató kérdést illetően.

Ennek  alapdíja szintén 30.000.-ft (AAM), amely további 15 napon belüli további konzultációs lehetőséget is biztosít.

Egyre több emberben megfogalmazódik az elhatározás,hogy változtatni szeretne.Nem szeretne jelenlegi munkahelyén dolgozni, elege van a kötöttségekből, a saját maga ura szeretne lenni, több szabadidővel.

De hiányzik mindenhez a biztonság, az hogy tudja, hogy jól dönt. Ebben a döntésben szívesen a rendelkezésre állok, adózási,jogi kérdésekben segítek a döntés meghozatalában.

A tervezés nagyon fontos a vállalkozások működésében,legyen ez rövid távú és hosszú távú célokat érintően. A bevételi és költség  számokból nagyon sok minden kiolvasható, előre jelezhető. Nem lehet csak felelőtlenül beleugrani egy vállalkozásba, mert sajnos nagyon rossz kimenetele is lehet. Felhalmozódott adó és járuléktartozás például, késedelmi kamattal,adóbírsággal turbózva.

És amit a NAV előír tartozásként azt be is hajtja.

Ha érlelődik Önben a vállalkozás indítása, de nem tudja,hogyan kezdjen neki, akkor keressen bizalommal. Szokták írni bemutatkozásban,hogy miért engem válasszon,miért kellene pont hozzám fordulni tanácsért. Én erre nem írok egyetlen szempontot sem. Azt tudom, hogy azok az ügyfelek akik engem választottak,azok nem bánták meg és a szakmai kapcsolatból adódóan csak profitáltak.

A döntés az Öné.