Online tanácsadás

Ki vagyok én?

Több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezem a pénzügy,számvitel, adózás, társadalombiztosítás, bérügy területén.1996 óta családi vállalkozásban tevékenykedem, 2017 óta pedig önálló vállalkozóként is. Pénzügy-számviteli ügyintéző, vállalkozói mérlegképes könyvelő, államháztartási mérlegképes könyvelő, társadalombiztosítási és bérügyintézői, adótanácsadói képesítéseim vannak. 2011-ben pénzügy-számvitel szakon közgazdászként diplomáztam.

2017. június óta egyéni vállalkozók, őstermelők, társaságok könyvelését, bérügyintézését végzem saját könyvelőirodában. Mivel fontosnak tartom a vállalkozások eredményes,stabil működését ezért könyvelőként az eddigi gyakorlati tapasztalataimat is felhasználva adózási,tanácsadási szolgáltatást is nyújtok. Tudásomat, tapasztalataimat szívesen adom át másoknak is, ezért tanirodaként is állok rendelkezésre. Számítógépes könyvelés, bérszámfejtés gyakorlati oktatását és számvitel korrepetálást is vállalok.

Miért nyújtok online tanácsadási, tájékoztatási lehetőséget ?

Mert segíteni szeretnék. Az eddigi munkáim során is mindig úgy jártam el, mintha a saját vállalkozásom lenne. Saját magamnak pedig csak a legjobbat akarom, a maximalizmus vezérel.
Az elméletet meg lehet tanulni a könyvekből, de a gyakorlati tapasztalatok nélkül ezek mit sem érnek.
Tevékenységem során sok vállalkozóval és leendő vállalkozóval kerültem kapcsolatba. Ez idő alatt kiderült számomra, hogy a szakmájukhoz nagyon jól értenek, vannak ötleteik, vannak kapcsolataik,esetleg még vállalkozásuk pénzügyi helyzete is optimális, de nagyon sok olyan információval nem rendelkeznek amivel eredményesebbek lehetnének. Az egyes adózási módok és lehetőségek nagyon sok „buktatót” rejtenek. A működő vállalkozások tevékenységét nézve tapasztalataim azt mutatják, hogy a törvény adta lehetőségeket nem használják ki. A leendő, vagy kezdő vállalkozások pedig mindenféle előzetes adózási információk és kalkulációk hiányában szakmai szemmel előre látható módon kudarcra, veszteség termelésre ítélik vállalkozásukat.

Fontosnak tartom,hogy a leendő vállalkozások minden szükséges információ tudatában kezdjék el tevékenységüket, ezért teljes körű tájékoztatást nyújtok az alábbi témakörökben is:

engedélyköteles, bejelentésköteles, szakképzettséghez kötött tevékenység, pénztárgépköteles tevékenység, online számlázás, kézi számla jelentési kötelezettség, cégautóadó, nyílt végű lízing ügyletek, útnyilvántartás, kiküldetési rendelvény, foglalkozás -egészségügyi alkalmasság,munkavédelem, szükségessége, adómentes juttatások, adóköteles juttatások, környezetvédelmi termékdíj, élelmiszerlánc felügyeleti díj, iparkamarai hozzájárulás, építész kamarai regisztráció, agrárkamari tagdíjbevallás, EKAER, ÁNTSZ bejelentési kötelezettség, bértámogatási kérelmek, hitelkérelmek, ügyfélkapu, cégkapu
a felsorolás nem teljes körű

Milyen módokon kérhető a tanácsadási, tájékoztatási szolgáltatás?

Jelenleg kialakítás alatt áll az online felületen kitölthető és elküldhető kérdéssorozat. Ezek ismeretében célirányosan, az adott tevékenységre és vállalkozóra koncentrálva tudom elkészíteni az ajánlásomat. Az internet segítésével az országban a távolságok is eltűnnek, ezért ez bárki számára könnyen, azonnal elérhető.

Messengeren is állok rendelkezésre, hiszen ez egyre elterjedtebb kommunikációs csatorna, nem annyira időigényes és kötött mint egy személyes találkozó. A kérdéseket itt teszem fel és a válaszokat is itt várom. Ezek ismeretében szintén írásban elkészítek egy ajánlást, melyet messengeren küldök el.

Telefonon is szívesen nyújtok tájékoztatást. Ez esetben az elhangzottakról egy írásos anyagot küldök e-mailen, vagy akár kinyomtatva postai úton is.

Mivel a kölcsönös bizalom alapja véleményem szerint a személyes találkozó,ezért előre egyeztetett időpontban a szolnoki irodámban is fogadom az ügyfeleket. Az itt megbeszéltekről szintén készül írásos ajánlás.

Mennyibe kerül a tájékoztatás, könyvelőként történő tanácsadás?

Az alapdíj 20.000.-ft, mely tartalmaz egy 30 napos telefonos konzultációs lehetőséget is.

Miért jó ez Önnek?

Az eseti tanácsadás során Ön olyan információk birtokába jut amelynek segítségével nyugodtan alapíthatja meg vállalkozását és folytathatja tevékenységét. Álmaiban nem kell forgolódnia a sok kérdés miatt, hogy hogyan is kellene belekezdenie, vagy merre induljon el. Egyáltalán érdemes-e belekezdeni, vagy már eleve törlésre van ítélve a vállalkozása.
Egy vállalkozás csak úgy juthat bevételhez ha tevékenységét végzi. Nem mindig csak a bevétel növelésére kell koncentrálni, hanem a bevétel csökkentésének elkerülésére.
Nem mindegy milyen jellegű költségeink adódnak. Ami feltétlenül szükséges a vállalkozáshoz az elfogadható. Ami nagyon rosszul esik az nem hiányzik egyáltalán, ezek pedig könnyen jöhetnek: adóbírság, mulasztási bírság, önellenőrzési pótlék, késedelmi pótlék, munkaügyi bírság, munkavédelmi bírság, stb…
Minimális befektetésért cserébe sokszor több millió forintos többletjövedelemhez juthat a legoptimálisabb adózási lehetőségek kihasználásával.

A döntés az Öné. Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefonon: 06/205275400

Privát üzenetben:
https://www.facebook.com/konyvelotanoda/

Emailben:
info@konyvelotanoda.hu